Winterligfietsen

Hoi!

de laatste twee fietstochten heb ik behoorlijk veel last van mijn linker knie gehad. Vorige week heb ik 60 km gefietst en na deze rit heb ik vooral de eerste dagen wat last van een gevoelige en pijnlijke knie gehad. Deze pijn was overigens nauwelijks merkbaar tijdens wandelen, hardlopen en bukfietsen, maar vooral tijdens ligfietsen.

Voor alle zekerheid heb ik acht dagen niet geligfietst. De laatste dagen was de pijn sowieso volledig verdwenen, alleen heel af en toe voelde ik “iets”, maar meer ook niet. Omdat het mooi weer is maar wel koud, heb ik mij flink aangekleed en heb ik op erg lage snelheid (12 km/h gemiddeld) een klein (11,5 km) ontspannen fietstochtje gemaakt. Het was sowieso lastig om hard te fietsen want de zon stond laag en het waaide ook aardig waardoor het extra koud aanvoelde.

Ik heb dit keer geen last van de knieen gehad en het was een aangename tocht.

2 thoughts on “Winterligfietsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *