Basel eindstation

Hallo iedereen,

eergisteren heb ik besloten om in Basel de reis te beeindigen. Ik vond het na drie weken mooi geweest. Na drie weken had ik ook wel weer zin om even thuis te zijn en Basel vond ik een mooi eindpunt, ook vanwege de goede treinverbinding naar Meppen. (35 km van mijn woonplaats)

Helaas waren de twee dagen die ik in Basel (Lorrach) verbleef vrij koud en nat, ’s morgens rond 10:00 uur zag ik 10 graden op de thermometer staan dus echt lekker comfortabel weer was het er niet. Natuurlijk klaarde het weer weer op toen ik terug naar huis ging.

Hoewel niet een reden om te stoppen was de wond op mijn handpalm wel vrij storend bij het fietsen: omdat hij precies op het punt zit waar je op je stuur drukt deed het pijn en heelde de wond niet. Daarom kon ik eigenlijk maar met 1 hand op het stuur fietsen wat vrij lastig / inspannend was. Hoewel dit niet de reden is dat ik ben gestopt was het wel vrij onhandig.

Afgezien van de valpartij was het een geslaagde tocht. Ik ben toch nog even drie weken weggeweest en dit keer niet naar het noorden voor de verandering. Ik vond dat enerzijds interessant omdat je wel erg veel interessante cultuur / architecuur ziet, gemiddeld genomen beter weer, anderzijds had ik wel wat moeite met de grotere drukte. (veel verkeer op de wegen)

Ik wil iedereen bedanken voor de reacties en hopelijk volgt voglend jaar weer een tocht!

1 thought on “Basel eindstation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *