Strasbourg

Gisteravond ben ik in Strasbourg gearriveerd. Vanaf Metz was het heuvel op heuvel af, dus behoorlijk inspannend. Daarnaast heb ik eergister middag erg veel (stort) regen en onweer gehad maar ik ben wel doorgefietst ondanks het slechte weer.

Ik arriveerde eergisteren op een rommelige camping en de receptie was gesloten dus ik heb er gratis overnacht. Ik ontmoette op deze camping nog twee Canadese fietsers.

Gisteren ben ik langs een kanaal naar Strasbourg gefietst omdat mijn beenspieren moe waren en omdat langs het kanaal een fietspad lag zodat het aardig opschoot.

Toen ik s avonds in de stad arriveerde was het erg hectisch kwa verkeer en ik was erg moe dus dat was geen goede combinatie. Na vrij lang zoeken vond ik de camping die erg druk was. Hij stond vol met campers en auto s dus echt leuk vind ik het niet maar desondanks heb ik wel vrij goed geslapen.

Vandaag bezoek ik de stad Strasbourg en morgen neem ik waarschijnlijk een tweede rustdag omdat ik behoorlijk moe ben.

Frankrijk is mooi maar voelt ook vrij druk aan. Ik ga de komende dagen de vervolg route bepalen die in ieder geval in zuidelijke richting zal gaan.

4 thoughts on “Strasbourg

 1. Hi Jeroen! Gave foto’s! Ik ben nog nooit in strasbourg geweest, moet een erg mooie stad zijn.

  Het lijkt in ieder geval tot het weekend goed weer te blijven, geniet ervan;-)

  Gr, Wim

 2. Hey Jeroen,

  Jammer van die drukke camping, hopelijk geen stress! Gelukkig dat je toch goed kon slapen. Ik denk dat het meer naar het zuiden wel rustiger wordt, ook omdat de vakanties zo langzamerhand voorbij zijn. Op de fotos zie ik dat je lekker eet!!
  Jeroen, hele goeie reis verder, ik blijf je volgen.
  Liefs van Agnita

 3. Hoi Jeroen
  Goed van je om even een rustdag te nemen.Onweer,
  regen,spierpijn en een drukke camping daar word je niet vrolijk van.Wanneer je goed uitgerust bent kun je weer verder en genieten van alles wat je ziet.Dat is toch het belangrijkste.
  Goed en lekker eten doe je wel zo te zien.

  veel liefs oma

 4. Hoi Jeroen, de foto’s zien er in elk geval mooi uit. Jammer dat het wat druk is. Ja, je hebt nergens zulke mooie fietspaden dan in Nederland.
  Misschien kun je toch wat kleinere weggetjes nemen? Hopelijk klaart het weer wat op.
  Wens je nog veel fietsplezier verder, Anita.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *