Omweg naar Metz

Vandaag ben ik via een omweg naar Metz gefietst. Vanaf Esch sur Alzette was het al wat armoediger vond ik en ook meer verkeer en dit veranderde niet in Frankrijk. Omdat ik het gebied waar ik in fietste niet erg interessant vond heb ik, toen ik ter hoogte van Metz was, besloten naar Metz te fietsen en daarna richting de Vogezen. Ik hoop dat het daar kwa verkeer wat rustiger is want het voelde vandaag soms druk aan op de wegen.

Wel zaten er mooie stukjes landschap bij vandaag op de route en Metz is ook erg mooi. De Fransen zijn erg vriendelijk.

Het was vandaag erg warm en zonnig en morgen word het wederom warm volgens het weerbericht.

5 thoughts on “Omweg naar Metz

 1. Hé, hi! weer prachtige foto’s en je hebt mooier weer dan wij hier in Nederland! Vanochtend heb ik ook gefietst; het was vanmorgen zonnen met een aangename temperatuur hier. Een mooie route door veld en bos, afwisselend dus.
  Je hebt gelijk dat je de rust en de mooie gebieden opzoekt! Veel plezier gewenst van ons allemaal!

 2. Hoi Jeroen! Jammer dat het landschap vanaf Esch zur Alzette tegenviel; in de Vogezen is dat ongetwijfeld beter :-).

  Ik zie op buienradar behoorlijk wat slecht weer in noordoost-Frankrijk momenteel; hopelijk heb je vandaag rustig kunnen doen of wat kunnen schuilen. De weersvooruitzichten rondom Nancy en Dijon zijn weer beter (droog) vanaf maandag/dinsdag; blijft dat gedurende een week droog.

  Groeten!

 3. Hoi Jeroen, Je hebt weer leuke foto’s gemaakt.
  Ik heb net even gekeken naar het weer in de Vogezen.Het ziet er wel goed uit.
  Geniet van alles wat je ziet en wij genieten mee van je foto’s.Pas goed op jezelf!

  Groetjes van Betty

 4. Hoi Jeroen
  Wat heb je al een eind gefietst en veel mooie
  foto’s gemaakt.Je ziet wel veel onderweg.Gelukkig
  heb je goed weer.Hier is het koud en regenachtig.
  Ik wens je een fijne tocht naar de Vogezen.

  groetjes oma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *