Morgen vertrek

Hoi, ik heb besloten ondanks het aanhoudende slechte weer toch te vertrekken voor een fietstocht van onbepaalde tijd. De komende dagen wordt redelijk weer voorspeld. Daarna zie ik wel hoe het zich verder ontwikkeld, ik probeer zo snel mogelijk in zuidelijke richting te fietsen waar het weer hopelijk wat beter dan hier in het noorden is!

11 thoughts on “Morgen vertrek

 1. Hey Jeroen! Ik hoop dat jij ervan geniet! Ben benieuwd waar je naar toe fietst! As je zin heeft door Luxemburg te rijden en op en kopje koffie, zeg het maar 😉
  Liefs,
  Lis 🙂

 2. Hoi Lis,

  bedankt voor je reactie! Het lijkt me leuk even langs te komen, maar ik moet even kijken of je op de route ligt. In welke plaats woon je?

  groeten, Jeroen.

 3. Hoi Pt.,

  alleen de eerste middag en begin van de avond had ik regen, daarna alleen maar droog en warm tot zeer warm weer! Ik denk dat ik wel ben “opgeladen” om wat regen te verduren 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *