Rondje Drenthe en Groningen

Anderhalve week geleden was het zeer fraai zonnig en zacht weer. Ik had vrij dus besloot ik een stukje te gaan fietsen met de bukfiets. Eerst reed ik de Noord Drentse bossen in waar ik een kort praatje met een wandelaar maakte terwijl ik water dronk. Er waren erg veel buitensporters op pad.

Vervolgens voer de route door het Balloerveld. Hier reden veel ouderen en omdat het een smal pad was moest ik hier langzaam rijden wat een goede geduldoefening was. Vervolgens nam ik bij een biologische boerderij een koffiepauze en koch ik lokaal geproduceerde vlierbloesemranja.

Daarna fietste ik weer Groningen in en het laatste stukje voer langs hele stille fietspaden door het Groninger platteland terug naar huis. Helaas had ik onderweg wel flink last van kiespijn waardoor het een wat minder ontspannen tocht was dan gehoopt. Niettemin was het een erg fraaie dag.

Total distance: 112507 m
Total Time: 08:17:56
Download

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *