Naar Rodeschool

Afgelopen donderdag kocht ik met flinke korting de Garmin Oregon 600 GPS omdat mijn 7 jaar oude Oregon 450 waar ik ruwweg 55.000 kilometers mee heb gefietst slechter wordt: het scherm begint minder goed te reageren. De Oregon 600 is inmiddels ook alweer vervangen voor de Oregon 700 en ik kon voor een sterk gereduceerde prijs een demo model van de Oregon 600 kopen. Volgens de verkoper zou het scherm veel beter zijn.

Ik moest wel wennen aan de ruimte die de gegevensvelden innemen in de kaartweergave: ongeveer 33%, de oude Oregon 450 nam hier veel minder ruimte in beslag en bood de mogelijkheid om 2 i.p.v. 4 gegegensvelden in te stellen. Ik werd nu geforceerd om naast snelheid en tijdstip ook 2 andere velden te projecteren.

Verder leek het scherm inderdaad een flinke verbetering in afleesbaarheid en krasvastheid.

Ik reed eerst naar Warffum waar ik de bakker bezocht om brood te kopen. Vervolgens reed ik langs de dijk naar Rodeschool om hier op de trein te stappen. Ik had weer een prima aansluiting. Ik plande nu om met de wind mee naar de trein te rijden omdat er windkracht 6 was voorspeld.

Total distance: 45003 m
Total Time: 02:44:16
Download

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *