Rondje Noord Groningen

Gisteren vertrok ik rond een uur of twee in de middag voor een traningsrondje. De vorige tocht kreeg ik fietspech met de ligfiets, de kettingbuizen waren versleten en de ketting liep vast. Hierover zal ik nog een blogbericht plaatsen.

Vandaar dat ik dit keer per bukfiets vertrok. In Warffum kocht ik een pak koekjes die ik op de dijk in Noordpolderzijl consumeerde. Daarna bezocht ik het Zielhoes. De koffie smaakt daar ontzettend slecht maar ik kon even opwarmen.

Buitensdijks fietste ik richting Eemshaven. De zon ging onder en het koelde aardig af. Ik fietste langs het fraaie Oude Schip richting Spijk en nam een korte pauze bij een bankje. Het duurde daarna een aardige tijd voordat de afgekoelde handen weer opgewarmd waren. Het was ondanks de koude toch fijn om te fietsen. Ik fietste via Godlinze naar Loppersum en vervolgens naar Thesinge. Ik maakte nog enkele foto’s en op het eind ging het GPS apparaat uit door de lage buitentemperatuur. In mijn handen / broek warmde ik de batterijen op en stopte het apparaat in mijn broek zodat hij warm bleef. Zo werd het laatste stukje naar huis ook gelogd.

Het was weer een aangename fietstocht. Het bukken was wel weer even wennen maar de Raleigh rijdt prima.

Total distance: 87129 m
Total Time: 05:56:13
Download

2 thoughts on “Rondje Noord Groningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *