Weinig gefietst, wel fiets plannen voor de toekomst

De afgelopen maanden heb ik weinig gefietst. Wel de gebruikelijke woon-werk kilometers die verwaarloosbaar zijn, maar niet veel meer dan dat. Ik rijd nog regelmatig op mijn twee ligfietsen met veel plezier.

Door andere activiteiten kom ik minder aan het fietsen toe maar dat betekent niet dat mijn interesse voor fietsen verdwenen is. Ik hoop volgend jaar een 600 km brevet te kunnen gaan rijden. Daarnaast hoop ik ook weer een mooie fietsvakantie te gaan maken want de vorige voelt alweer als lang terug.

Een gedachte over “Weinig gefietst, wel fiets plannen voor de toekomst

 1. Peter

  Hallo Jeroen,

  Hopelijk vind je snel weer de tijd om wat fietstochten te maken.
  Kijk uit naar je foto’s en verhalen.

  Peter

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.