Fietsvakantie Denemarken 2017

Enkele weken geleden maakte ik samen met mijn vriendin een fietstocht van twee weken door Denemarken. Ook dit keer ging ik weer per bukfiets, hoewel ik wel even had overwogen om per ligfiets te gaan. Het was een fraaie tocht met veel bootverbindingen en eilanden. Dit keer heb ik de route planning uitbesteed. Hierdoor kwam ik op plekjes die ik zelf niet zo snel zou bezoeken in een land waar ik toch al snel zo’n vijftien keer op bezoek ben geweest. Per trein zijn we naar Denemarken gereisd om daar een rondje te fietsen om vervolgens weer per trein terug naar huis te gaan.

De gefietste route (bootverbindingen zijn ook ingetekend):

Een selectie van de foto’s:

2 thoughts on “Fietsvakantie Denemarken 2017

    • Hoi Berny, dank voor je reactie, de route was zeker interessant en ik kan hem je aanraden mocht je Denemarken ooit per fiets willen bezoeken, want het geeft een aardige combinatie van natuur en cultuur. Het uitbesteden van een fietsvakantie route is iets wat ik zo’n zeventien jaar niet meer heb gedaan maar is mij niet slecht bevallen. Groeten, Jeroen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *