Naar Meppen

Gisteren maakte ik een aangename tocht per ligfiets naar Meppen. De afgelopen trainingen had ik vervelende rugklachten door het ligfiets zitje: een stijfe rug en stijve schouders. Het lijkt er op dat de vorm van het zitje erg onnatuurlijk is en veel drukpunten oplevert. Daarom besloot ik een oud matras te slopen en hier een stuk dit schuimrubber uit te snijden. Het ventisit matje heb ik open gesneden en om het schuimrubber gedaan. Dit lijkt een verbetering: geen rugklachten meer, alleen de rechter schouder was nog wat stijf, wat vermoedelijk komt door een stuk aluminium van het zitje dat ik niet voldoende gebogen heb.

Aan de Eems nam ik een koffie pauze. Het was hier aagenaam stil en ik kwam slechts 1 hardloper tegen. De terugweg ging ook goed, wind in de rug en goed asfalt. En het belangrijkste: geen gemotoriseerd verkeer.

Total distance: 73380 m
Total Time: 05:39:43
Download

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *